28 04, 2019

عسل هاي عجيب رنگی در فرانسه

2019-04-28T15:40:48+04:30آوریل 28th, 2019|دانستنی ها, زنبورداری, عسل دسته بندی ها|برچسب ها: , , , , |بدون ديدگاه

عسل هاي عجيب رنگی در فرانسه زنبورهاي منطقه‌اي در شمال شرق فرانسه به دليل تغذيه از ضايعات كارخانه شكلات‌سازي، عسل هاي عجيب به رنگ سبز، آبي و قهوه‌اي توليد كرده‌اند. از اواسط ماه آگوست (مرداد ماه) زنبورداران شهر ریبوویل در منطقه آلزاس در شمال شرق فرانسه شاهد بازگشت زنبورهاي عسل به كندوها با عسل های رنگی ناشناخته‌اي بودند. به گفته محققان،دلیل به وجود امدن عسل های رنگی پسماندهاي كارخانه توليد شكلات M&M براي پردازش به نيروگاه بيوگاز در چهار كيلومتري منطقه نگهداري كندوها منتقل مي شوند. زنبورها بدليل مصرف اين ضايعات، عسل هايي با رنگ هاي عجيب توليد كرده اند [...]

28 04, 2019

نیش زنبور عسل فواید و مضرات آن

2019-04-28T15:36:22+04:30آوریل 28th, 2019|دانستنی ها, زنبورداری دسته بندی ها|برچسب ها: , , , , , , , |بدون ديدگاه

نیش زنبور عسل فواید و مضرات آن آیا تا به حال از خواص نیش زنبور عسل چیزی شنیده اید؟ یونان، چین و مصر باستان در گذشته‌های بسیار دور برای درمان بیماری‌ها از زنبور استفاده می‌کردند. آن‌ها علاوه بر نیش، از موم و عسل برای کاربرد‌های پزشکی و بعداشتی بهره می‌بردند. نیش زنبور عسل برای درمان آرتروز استفاده می‌شد. خواص محصولات ناشی از زنبور عسل افزایش گردش خون در بدن و کاهش التهاب و درد است. امروزه نیز در کشور‌های پیشرفته مانند اروپا و آمریکا از نیش زنبور برای درمان استفاده می‌کنند. داروسازان نیز زهر زنبور را از بدن آن خارج کرده و برای [...]

28 04, 2019

جهان بدون زنبور چگونه است؟

2019-05-12T15:05:37+04:30آوریل 28th, 2019|عسل دسته بندی ها|برچسب ها: , , |بدون ديدگاه

جهان بدون زنبور چگونه است؟ برای اولین بار روز یکشنبه بیستم ماه مه میلادی "روز جهانی زنبور" اعلام شده است. یک لحظه تصور کنید که زنبوری در جهان وجود ندارد! در این گزارش تصویری به شما نشان می‌دهیم که زندگی بدون زنبورها چگونه خواهد بود؟ برای بسیاری زنبور در وهله اول مترادف با عسل است. برای تولید یک شیشه عسل، زنبورها باید بین کندو و بطور متوسط بین ۴۵۰ هزار تا سه میلیون گل پرواز کنند. گرچه در طبیعت حشرات گرده‌ افشان‌ دیگری هم وجود دارند که درختان را بارور می‌کنند اما یک سوم تمامی میوه‌ها مثل سیب، گلابی، توت‌فرنگی و [...]

28 04, 2019

عسل شکرک زده را چیکار کنیم؟

2019-05-29T21:41:01+04:30آوریل 28th, 2019|عسل دسته بندی ها|برچسب ها: , , , , , , , |بدون ديدگاه

با عسل شکرک زده چه کنیم ؟ شکرک زدن عسل فرایندی است که طی آن قند موجود در عسل به صورت جامد در می‌آید. عسل یک محلول قندی بیش از حد اشباع است که قند آن نمی‌تواند به صورت محلول باقی بماند. بنابراین پس از مدتی شکرک می‌زند و عسل شکرک زده به وجود می آید. اگر عسل شما سفت شده و در ضمن سفید شده یا به اصطلاح شکرک زده و دیگر قابل استفاده نیست، می توانید عسل را در ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید، حالا ظرف بزرگتر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون [...]

28 04, 2019

خواص موم عسل برای سلامتی

2019-05-12T15:07:43+04:30آوریل 28th, 2019|دارو, دانستنی ها, عسل دسته بندی ها|برچسب ها: , , , , , |بدون ديدگاه

خواص موم عسل برای سلامتی آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که موم زنبور عسل چیست؟ خوب، موم زنبور عسل، یک موم طبیعی است که توسط زنبورهای کارگر ماده تولید می‌شود. این موم توسط غده‌های موجود در قسمت‌های شکمی این زنبورها تولید شده و در کندو نگه‌داری می‌شود. سپس کارگران کندو، موم را برای اهداف مختلف از جمله نگه‌داری عسل در کندو جمع آوری و استفاده می‌کنند. در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا از مهمترین خواص موم عسل باخبر شوید.   تهیه موم زنبور عسل آسان نیست زیرا زنبورها فقط برای تهیه حدود ۵۰۰ گرم موم، باید [...]

28 04, 2019

عسل موم دار بخریم یا بدون موم؟

2019-05-29T21:40:42+04:30آوریل 28th, 2019|عسل دسته بندی ها|برچسب ها: , , , , , , |بدون ديدگاه

عسل موم دار بخریم یا بدون موم؟ گاهی توصیه می‌شود که جویدن موم موجب تقویت دستگاه گوارش و لثه‌ها می‌شود.اما باید بدانید داروها وسمومی که علیه بیماری‌های زنبور استفاده می‌شود می‌تواند در لایه‌های موم رسوب کرده و با جویدن وارد بدن شود. در وعده صبحانه از خوردن کره با مربا خسته شده بود و قصد داشت عسل را جایگزین مربا کند. به مغازه‌ای رفت تا عسل بخرد. اما در قفسه مورد نظر با تعداد زیادی ازعسل‌های موم دار و بدون موم با رنگ‌های تیره و روشن مواجه شد. شنیده بود که عسل تقلبی زیاد است. یک عسل با رنگ تیره و [...]

28 04, 2019

زنبور عسل:واقعیت های خواندنی

2019-04-28T15:25:30+04:30آوریل 28th, 2019|دانستنی ها, زنبورداری دسته بندی ها|برچسب ها: , , , , , |بدون ديدگاه

زنبور عسل:واقعیت های خواندنی زنبور عسل، زنبوری کوچک ساکن بیشه های بی سروصدا، جنگل ها، مراتع و باغات سراسر جهان است. تنها 7 گونه شناخته شده از بین 20000 گونه مختلف زنبور عسل تنها 7 گونه شناخته شده در سراسر جهان یافت شده اند اما این گونه های شناخته شده اغلب دارای زیرگونه هایی هستند. 44 زیرگونه شناخته شده از 7 گونه زنبور عسل وجود دارد. کار زنبور عسل در درجه اول تولید عسل است که امروزه در سراسر جهان یافت می شود. احتمالاً منشأ زنبور عسل از جنگل های جنوب شرق آسیا است که هنوز هم زنبورهای وحشی در [...]

21 04, 2019

تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

2019-04-28T15:42:13+04:30آوریل 21st, 2019|عسل دسته بندی ها|برچسب ها: , , , , , , , , , , , , |بدون ديدگاه

تشخیص عسل طبیعی از تقلبی اگر می خواهید مطمئن شوید که عسلی که تهیه کردید اصل است و بتوانید عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهید از راه های آتش زدن و مخلوط کردنش با آب و زرده تخم مرغ استفاده کنید. شاخص ترین راه و روش های تشخیص عسل طبیعی از تقلبی چگونه عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهیم؟ آیا شکرک زدن عسل دلیل تقلبی بودن آن است؟ آیا عسل طبیعی بو و طعم خاصی دارد؟ چطور با کبریت روشن می توان عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص داد؟ نکات مهم برای انجام این کار توسط خودتان [...]

4 12, 2018

همه چیز درباره عسل

2019-04-21T13:33:41+04:30دسامبر 4th, 2018|دانستنی ها, عسل دسته بندی ها|برچسب ها: , , , , , , , , |بدون ديدگاه

خواص عسل عسل یک واژه عربی است که در فارسی آن را انگبین می‌گویند. عبارت است از شهد گل‌ها که زنبور عسل توسط خرطوم کوچک خود آن را مکیده و از راه دهان به کیسه بسیار کوچک خود موسوم به کیسه عسلی وارد می‌کند. وقتی میزان شهد جمع‌آوری شده به حدود "40" میلی‌گرم رسید، گل‌ها را رها کرده و به سمت کندو پرواز می‌کند. جالب اینکه برای تهیه یک کیلو عسل، زنبور باید شهد "20" میلیون گل را جمع و به کندو حمل کند. جالب‌تر این است که زنبور عسل خاصیت ثابت گلی دارد، یعنی تا وقتی که مشغول جمع [...]

4 12, 2018

50 نکته جالب درمورد زنبور عسل

2019-04-21T13:47:50+04:30دسامبر 4th, 2018|دانستنی ها, عسل دسته بندی ها|برچسب ها: , , , , , , , , , , |بدون ديدگاه

50 نکته جالب درمورد زنبور عسل نکته  عسل هـمواره به عنوان  غـذایی سالم و طبیعی مورد استفاده ی انسان بوده است و مشهوراست که خداوند فقط دو ماده را صرفاً به عنوان غذا آفریده که یکی شیر و دیگری عسل می باشد . صرف نظر از جنبه ی غذایی برخی فرآورده های زنبورعسل ، عسل گسترده ترین و پرمصرف ترین داروی طب سنتی ایران بوده ، و تنها داروی مادی مورد اشاره در قرآن مجید است . نکته همچنین امروزه مشخص شده که تمام هفت فرآورده ی زنبورعسل شامل عسل ، عسلک ، گرده ی گل ، ژله ی رویال [...]