عسل ارگانیک چیست؟

عسل ارگانیک عسلی است که در تمامی مراحل تولید و فرآوری آن از هیچ نوع ماده سمی و شیمیایی و انتی بیوتیکی استفاده

نشده باشد یعنی زنبور دار از هیچ نوع ماده برای عمل آوری عسل به زنبوران عسل نخورانده باشد و حتی از آفت کشها و داروها

هم برای مبارزه با بیماریها و افت های احتمالی زنبور ان در فرایند تولید استفاده نکرده باشد


کندوی عسل ,ظروف شربتخوری کندو ,کادر وشان عسل ,وحتی موم داده شده نیز به کندو باید سالم وفاقد مواد الاینده و شیمیایی

باشد متاسفانه امروزه استفاده از پلاستیک به جای چوب در صنعت زنبورداری رواج چشمگیری یافته که خود این امر باعث تهدید

و به چالش کشیدن سلامت عسلها و محصولات تولید شده می گردد.عسلهایی که از این نوع کندوها و مواد بکار رفته از پلاستیک و

مشابه آن تولید شده باشد هیچگاه ارگانیک نمیباشند ظروف نگهداری عسل نیز باید شیشه ای و تمیز و عاری از هر گونه آلودگی باشد

عسلهایی که در ظروف پلاستیکی نگهداری وبه فروش میرسد ارگانیک نیستند حتی اگر خود عسل ارگانیک تولید شده باشد عسل بعلت

اسیدی بودن و پی اچ بالایش مواد شیمیای موجود در این ظروف را به خود حل میکند و باعث سمی شدن و غیر قابل استفاده می شود

پس خود ظروف نگهدای عسل نیز در ارگانیک بودن آن دلالت دارد یکی دیگر از موارد ی که در ارگانیک بودن عسل نقش مهمی

دارد محل نگهداری و استقرار زنبورستان می باشد محل نگهداری زنبورها باید در کوهستان باشد و یا جایی باشد که بدور از سمپاشی

و مزارع بوده و عسل تولیدی فاقد هر نوع دارو و سم باشد اصولا فاصله قانونی ۵ کیلومتر است یعنی زنبورستان باید این حد فاصله

را از باغها و دشتهایی که امکان سمپاشی وجود دارد را رعایت کند این نوع عسلها را ارگانیک گویند که البته این نوع عسلها دارای

قیمت بالایی نسبت به سایر عسلهای تولیدی می باشند و کمیاب هستند امروزه بدلیل ترافیک زیاد در زنبورداری و افات زیاد و استفاده

زنبورداران از انواع انتی بیوتیک هاو داروهای جدید شیمیایی جهت رشد زنبورستان خود و مبارزه با افات احتمالی پیدا کردن چنین

عسلهایی را دشوار کرده است.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *